Keraamiset veitset, jotka säilyttävät terävyyden
Keraamiset veitset, jotka ovat sekä kevyitä että erittäin teräviä. Kokkiveitset kestävät myös happoja ja kovia pintoja. Keraamiset veitset ovat terävämpiä kuin teräksestä valmistetut veitset ja niiden käyttöikä on siten pidempi. Toisin kuin teräksiset veitset, niitä ei tarvitse koskaan teroittaa!
Veitset voi pestä astianpesukoneessa, mutta suositellaan käsinpesua terävyyden säilyttämiseksi. Keraamiset veitset eivät reagoi happojen kanssa, mikä tekee niistä täydellisiä esimerkiksi hedelmien leikkaamiseen.
On suositeltavaa välttää pakastettujen tuotteiden leikkaamista, koska keraaminen terä on huokoinen ja voi särkyä. Veitset tulevat 3 kappaleen pakkauksessa, joissa on seuraavat pituudet: 8, 10 ja 12 senttimetriä, mikä kattaa useimmat käyttötarkoitukset keittiössä.
Tiedot:
- Edullinen 3 kappaleen pakkaus
- Materiaali: Keraamikka
- 8 cm terä
- 10 cm terä
- 12 cm terä